bonaventuregaspesie.com

Увлажнитель воздуха, CONOPU 4л цена

4.9 (561) · € 35.00 · En Stock

один из крупнейших интернет-магазинов в Латвии. Наш онлайн торговый центр предлагает широчайший выбор товаров по отличным ценам!
Iemīļojiet tīru mitrumu - Conopu gaisa mitrinātāji spēj izdalīt līdz pat 300 ml/h miglas un ātri paaugstināt mitrumu līdz 50-80%, lai efektīvi mazinātu sausumu un klepus un sausa kakla simptomus. Pateicoties lielajam miglas daudzumam, tas var aptvert lielu 20㎡ lielu telpu, uzturot veselīgu mitruma līmeni visā telpā. Lai nodrošinātu ilgstošu mitrinātāja darbību un veiktspēju, mēs iesakām uzpildīšanai izmantot tīru ūdeni. Viegli uzpildāms - ar 4 l ietilpību viena uzpildīšana nodrošina ilgstošu mitrināšanu, uzturot telpā komfortablu mitruma līmeni. Conopu guļamistabas gaisa mitrinātājs var nepārtraukti izdalīt smalku miglu gaisā 30 stundas, kas pēc viena uzpildīšanas reizēm ilgst līdz pat 3 naktīm. Ūdens nav bieži jāpapildina. Tas ir lieliski piemērots guļamistabām, bērnu istabām, viesistabām, birojiem un augiem! Ērta uzpildīšana no augšas - Jūsu ideālais mājas biedrs, elegantais baltais 4 l mitrinātājs ir aprīkots ar īpaši izstrādātu uzpildes no augšas atveri, kas ļauj viegli uzpildīt ūdeni. Ūdens tvertni ir viegli uzpildīt vai iztīrīt. Vienkārši noņemiet augšējo vāciņu un ielejiet ūdeni no augšas. Aromātiska relaksācija - Conopu ēterisko eļļu difuzoram ir iebūvēta īpaša pretkorozijas aromātiskā kārba, kas ļauj droši izmantot ēteriskās eļļas, izkliedējot tās gaisā kopā ar ūdens miglu, padarot telpu svaigi smaržojošu, vienlaikus mitrinot gaisu.

Увлажнитель Воздуха Ультразвуковой 4Л – купить в интернет-магазине OZON по низкой цене

Купить бытовой увлажнитель воздуха ультразвуковой (в детскую, для детей) в Интернет магазине, Киев

Ультразвуковой увлажнитель воздуха dc 24v

Увлажнитель воздуха и ароматический диффузор, диффузор со светодиодной подсветкой цена

Купить Series 3000 Климатический комплекс 2 в 1 Очиститель Воздуха Philips AC3821 в рассрочку на 3, 12 месяцев без процентов в Ташкенте. Ташкентской области, Андижан, Бухара, Джизак, Кашкадарья, Навоий, Наманган

Увлажнитель воздуха Smartmi Evaporative Humidifier

Увлажнители воздуха - ROZETKA Купить увлажнитель воздуха в Киеве: цена, отзывы, продажа

Увлажнитель воздуха купить по низкой цене в Санкт-Петербурге

Увлажнители воздуха ⚡ — купить в интернет-магазине Krona с доставкой по России

Увлажнитель воздуха UP! (Underprice) UH -3410 BL ᐅ Купить в Черкассах и Украине - INCub